- Vi er godt fornøyde med bilforsikringen vi har hos Eika. Våre 15 biler er daglig på oppdrag i lokalområdet, og det er klart at noen ganger kan det oppstå uhell. Vi har heldigvis, så langt, ikke hatt personskader, forteller Marit Ødegaard i Raufoss Tak & Blikk AS.

RTB er en tradisjonell håndverksbedrift som blant annet produserer firkantkanaler til ventilasjon, taklegging, montasje av ventilasjon, ventilasjonsrengjøring og service innen sveis og vedlikehold.
Totalt har bedriften 20 ansatte, hvor de fleste bruker bil for å utføre oppdrag. Bedriften leverer også varer med egen lastebil.

- Vi har en årlig gjennomgang med Eika hvor vi sammen finner ut hvordan vi best kan forsikre bilparken vår. Det gir oss trygghet å vite at vi til enhver tid har riktig forsikringsavtale, utdyper Ødegaard.

Dette er Eikas bilforsikringer


Ukomplisert prosess når uhellet er ute
- For en seriøs håndverksbedrifter er det uaktuelt å klare seg uten en ordentlig forsikring. Hva om en av bilene våre bryter sammen? spør Ødegaard retorisk.

Når et uhell først har oppstått – hvordan fungerer prosessen da?

- Erfaringen vår er at alt er veldig ukomplisert. Om det er kollisjon mot et annet kjøretøy fyller vi ut skadeskjema i bilen, og trenger vi bergingsbil til verksted dekker forsikringen vår det.

Skadeskjemaet sender vi til vår Eika-kontakt i Hamar, så hører vi fra Eika igjen når skaden er taksert. Deretter velger vi om vi tar oppgjøret selv, eller om vi lar det gå på forsikringen, forklarer hun.

Kommer fram til en løsning sammen
Eika har fokus på tett og personlig oppfølging av sine kunder, noe Ødegaard mener er undervurdert i dagens samfunn:

- Noen vil kanskje si vi er litt gammeldagse, men det er en trygghet i det å møte en rådgiver og sammen komme fram til en løsning som ivaretar våre behov, avslutter hun.

Prat med oss om forsikring til din bedrift!