Fordeler
Velkommen til Eika QuickLease, en helt ny handlefrihet. Som småbedriftseier vet vi at du har krevende og hektiske arbeidsdager. Ditt fokus er ofte helt andre steder enn på egne regnskaper, for du har en jobb å gjøre. I eika er vår jobb å sørge for at du får de produktene du trenger for å kunne holde dette fokuset, uten å miste kontrollen over økonomien. Med Eika QuickLease lanserer vi et helt nytt produkt som gir deg økt handlefrihet, fleksibilitet til å velge smart og en mer effektiv arbeidshverdag. 

Nå har du muligheten til å lease selv de minste investeringene din bedrift trenger. Det er raskt når du må erstatte ødelagt utstyr, smart når du behøver likviditet og så enkelt at du ikke bruker tid på det i det hele tatt. 

Med QuickLease i lommen står du bedre rustet til å styre bedriften slik du vil det med god økonomisk trygghet.


For kunder
Du får Eika QuickLease hos din rådgiver i banken, gjerne i forbindelse med gjennomgang av hele bedriften. Allerede i det du forlater banklokalet er kortet klart til å brukes. Men du kan også ha det med deg og vente til behovet melder seg. Uansett har du finansieringen for hånden når du trenger det. For når avtalen er signert i banken trenger du ikke gjøre mer. Leverandøren av utstyret fakturerer oss, i stedet for deg, og vi sender deg en bekreftelse når alt er i orden.

Se for deg at du er ute på jobb og noe viktig utstyr ryker. Vanligvis må du da bestille nytt raskt og dette går utover likviditeten til selskapet. Med QuickLease tar vi regningen og du fortsetter å jobbe. Du betaler kun et lavt månedlig beløp over en tre års periode. Til større investeringer tilbyr vi fortsatt vanlig leasing, men med QuickLease slipper du å søke for hver gang. Du anskaffer det utstyret du trenger til å gjøre jobben som gir deg inntekter. Vi tar oss av resten.

Om det er noe du lurer på hører vi gjerne fra deg, ring 09 312 eller quicklease@eika.no

For leverandører
Våre kunder har tilgang på et helt nytt finansieringsprodukt som gjør deres hverdag enklere med økt handlefrihet, Eika QuickLease. I Eika setter vi våre kunder høyest og som leverandør til våre kunder er nettopp du en veldig viktig bidragsyter for at våre felles kunder kan utføre jobben sin. Det er derfor svært viktig for oss at dere har tillit til våre produkter og får den hjelpen dere trenger raskt.
QuickLease er leasing i lommen. Kunden har fått innvilget en rammekreditt som skal benyttes til finansiering av driftstilbehør. Produktet er pakket inn i et kort som kunden har i lommeboken, på dette kortet står all informasjon du vil trenge for å stile en faktura til Eika Kredittbank AS. Vi vil behandle fakturaen raskt så snart den er hos oss, eventuelle avvik eller utfordringer vil vi ta direkte med kunden. Du kan stole på Eika QuickLease.

En liten huskeliste:
  • Kundens navn, navn på selskapet og selskapets unike QuickLeasenummer (trykket i kortet) må fremkomme på fakturaen.
  • Da utstyret skal leases er det krav til at det er avskrivbart, det vil si at det må ha minimum innkjøpspris på 15.000,-
  • Tjenester og serviceregninger kan ikke finansieres med QuickLease
Om det skulle være noe usikkerhet eller spørsmål må du gjerne ta kontakt på vår QuickLease telefon 09 312, vi hjelper deg raskt.