Mange er klare for å starte et nytt studieår og har en del bøker som må kjøpes inn. Andre «bare elsker å lese» og har alltid mange nye titler på ønskelisten. Da er det godt å vite at du kan spare noen kroner ved å kjøpe bøkene med ditt Gold kort.

Ut august får alle under 40 år 10 % rabatt på bøker og alt annet som kjøpes hos bokhandleren.

Slik får du rabatten

Er du mellom 18 - 40 år får du rabatten automatisk når du kjøper bøker med ditt Gold kort hos en bokhandler (fysisk og på nett) registrert med følgende bransjekode:

  • 5942 – Bokhandlere


Det viktige med den lille skriften


Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Mastercard sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Når kommer pengene på konto?

Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «Eika sommerrabatt» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. 

Ennå ikke fått kredittkort fra oss?

Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.