Refinansiering uten sikkerhet

Svært mange har ulike lån, og refinansiering er blitt svært etterspurt. Det handler i all enkelhet om å ta opp et nytt lån, og bruke disse pengene til å innfri andre lån. All erfaring viser at man kommer godt ut av å refinansiere smålån og bare sitte med et lån.

Du refinansierer enkelt i Bank2 ved å samle dine lån og kreditter til ett felles lån. Ved å gjøre dette får du bedre rentebetingelser, du unngår unødvendige gebyrer og får en bedre oversikt over din økonomi. Du kan søke om lån fra kr 50.000 til kr 300.000 uten sikkerhet i bolig. Nedbetalingsplanen er inntill 15 år, men du kan fritt nedbetale lånet raskere hvis du ser at dette er mulig. Du får svar på din lånesøknad innen 24 timer (på arbeidsdager). Søk i dag og se hvor mye vi kan hjelpe deg med å spare på å samle dine smålån og kreditter. For lån uten sikkerhet må du ha en minimumsinntekt på kr 300.000 og du kan ikke ha betalingsanmerkninger. Har du betalingsanmerkninger og sikkerhet i bolig kan du imidlertid søke om refinansiering med sikkerhet.

Smålån
Kanskje har du flere smålån som koster mer enn det smaker. Med refinansiering sitter du igjen med ett lån. Renteutgiftene blir lavere og nedbetalingstiden utvides, alt etter hva som gir de største fordelene for deg og din økonomiske situasjon.

Du får bedre råd
Det er vanlig at folk har flere smålån, eksempelvis gjennom kredittkort, et billån eller har kjøpt den nye iPhonen eller vaskemaskinen på avbetaling. Ser du på rentenivået på disse lånene, vil du nok oppdage at mye penger går med til renter. Ved refinansiering uten sikkerhet er det vanlig at låntakere reduserer sine månedlige utgifter betraktelig, slik at man får umiddelbar bedring i økonomien.